30.10.2013 12:33

"Buldogiem" četras uzvaras vienā dienā; "SĀC" florbola komandai debija

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Buldogiem" četras uzvaras vienā dienā; "SĀC" florbola komandai debija Latvijas Florbola savienība

Latvijas dāmu florbola čempionāta spēlē "Ķekavas Bulldogs" spēlētājas ar 4:0 pieveikušas florbola klubu "Ādaži". Pierīgas komandām vairākas uzvaras arī Latvijas jaunatnes čempionāta un Rīgas atklātā čempionāta spēlēs.

"Ķekavas Bulldogs" un FK "Ādaži" spēlē visus četrus vārtus uzvarētāju labā guva māte un meita Dace un Inga Ameteres. Inga, kuras kontā trīs precīzi metieni, tika atzīta par labāko spēlētāju savā komandā, bet pretiniecēm šo titulu izpelnījās vārtsardze Lāsma Rimša, kura atvairīja 37 ķekaviešu metienus.

Otrā uzvara šīs sezonas četrās spēlēs "buldodzēm" ļāvusi pakāpties uz otro vietu turnīra tabulā, par trim punktiem atpaliekot no līderēm Kocēnu "Rubenes".

Ar trim "Ķekavas Bulldogs" komandas uzvarām sācies Latvijas jaunatnes čempionāts jaunākajā U-10 vecuma grupā. Pirmajā dienā mazie "buldodzēni" ar 19:0 savā laukumā sagrāva Bauskas bērnu un jaunatnes sporta skolas (BJSS) otro komandu, ar 9:2 Cēsu pilsētas sporta skolas/"Lekrings" florbolistus un ar 11:2 Bauskas BJSS pirmo komandu.

Divas uzvaras pirmajās trijās spēlēs Liepājā guva florbola skolas "Masters"/Ulbrokas desmitgadīgo zēnu komanda. Vispirms Ulbrokas jaunie florbolisti ar 5:6 piekāpās talseniekiem, bet tad ar 9:1 pieveica "Rīgas lauvas" un ar 9:0 Liepājas "Kuršus".

Latvijas jaunatnes čempionāta vecākajā U-18 grupā veiksmīgi debitējusi komanda "SĀC", kurā spēkus apvienojuši talantīgākie Saulkrastu, Ādažu un Carnikavas jaunie florbolisti. Pirmajā mačā viesos pret Kuldīgas novada sporta skolu pierīdznieki pamatlaikā nenosargāja triju vārtu pārsvaru, taču pēcspēles metienu sērijā guva uzvaru 6:5. Trīs vārti un divas rezultatīvas piespēles Riharda Miltiņa kontā, divi precīzi metieni un divas piespēles Jānim Kozlovskim.

Par Rīgas atklātā florbola čempionāta līderiem Austrumu grupā kļuvuši Carnikavas kluba spēlētāji, kuri otrdien viesos, otrajā periodā gūstot astoņus vārtus, ar 16:5 pārliecinoši pieveica komandu "Devils United". Četrreiz bumbiņu vārtos ieraidīja Dēvids Osītis, bet Gatis Miglāns guva trīs vārtus un izdarīja divas rezultatīvas piespēles. Carnikavieši, kuri svinējuši uzvaras sezonas pirmajās četrās spēlēs, turnīra tabulā par trim punktiem apsteidz komandu "Paw J".