29.10.2013 16:43

Uz izlasi izsaukti pieci Pierīgas klubu florbolisti

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Uz izlasi izsaukti pieci Pierīgas klubu florbolisti Latvijas Florbola savienība

Šīs nedēļas nogalē Kocēnu sporta namā kārtējo treniņnometni aizvadīs Latvijas vīru florbola izlases kandidāti. Uz triju dienu treniņiem izsaukti 30 spēlētāji, viņu vidū pieci Pierīgas klubu florbolisti.

Latvijas valstsvienības galvenais treneris Īro Parviainens kandidātu sarakstā iekļāvis florbola kluba "Ķekava" uzbrucēju Gintu Klēģēru, kā arī četrus Ulbrokas/florbola skolas "Masters" florbolistus – aizsargus Krišjāni Zepu un Kristu Štelmaheru un uzbrucējus Aināru Juškēviču un Edžu Ceriņu.

Visplašāk – ar astoņiem spēlētājiem – izlases kandidātu sarakstā pārstāvēta Latvijas čempionvienība Cēsu "Lekrings", seši florbolisti ir no RTU/"Inspecta" komandas, liecina Latvijas Florbola savienības informācija. Uz treniņnometni uzaicināti arī trīs ārzemju klubos spēlējošie florbolisti.

Visai liela uzmanība šoreiz tiks pievērsta valstsvienības kandidātu fiziskajai sagatavotībai. Treniņš trenažieru zālē paredzēts jau pirmajā nometnes dienā. Sestdien notiks četri treniņi – divi būs fiziskās sagatavotības, bet vēl divi – sporta zālē ar nūjām un bumbiņām. Svētdien rīta pusē florbolisti vēlreiz padarbosies trenažieru zālē, bet plkst. 12 Kocēnu sporta namā paredzēta treniņspēle, kurā spēkiem mērosies divi Latvijas izlases sastāvi.

Iepriekšējās pulcēšanās reizē Latvijas valstsvienības 44 spēlētāju sastāvā bija iekļauti četri Ulbrokas/FS "Masters" un četri FK "Ķekava" florbolisti.