29.10.2013 11:18

Stopiņu handbolistiem uzvara un pieci zaudējumi

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Stopiņu handbolistiem uzvara un pieci zaudējumi Latvijas Handbola federācija

Latvijas jaunatnes handbola čempionātā D vecuma grupas (2000./2001. g. dz.) pirmā posma turnīrā Tērvetē Stopiņu zēnu komanda izcīnīja vienu uzvaru un piedzīvoja piecus zaudējumus.

Pirmajā dienā Stopiņu jaunie handbolisti piedzīvoja smagus zaudējumus pret Auces (12:29) un Ludzas pirmo komandu (17:37), kā arī piekāpās Dobeles sporta skolas vienībai (18:24). Otrajā dienā stopiņieši zaudēja arī mājiniekiem Tērvetes handbolistiem (11:25) un Vaiņodes komandai (11:27), bet zaudējumu sēriju pārtrauca mačā pret Ludzas otro komandu – 23:12.

Ar diviem punktiem Stopiņu vienība septiņu komandu konkurencē pēc pirmā posma ieņem sesto vietu. Uzvaras visās sešās spēlēs pirmajā turnīrā izcīnīja Auces handbolisti, trim komandām bija pa četrām uzvarām un diviem zaudējumiem.

Ceturtais rezultatīvākais turnīrā bija stopiņietis Aleksejs Zaharovs, kurš sešos mačos guva 32 vārtus.

Latvijas jaunatnes čempioni D vecuma grupā tiks noskaidroti pēc trim apļiem. Otro turnīru komandas aizvadīs nākamā gada janvārī Dobelē, trešo – aprīlī Ulbrokā.

Nākamnedēļ Latvijas jaunatnes čempionāta pirmā posma turnīru Ogrē aizvadīs C vecuma grupas (1999. g. dz.) jaunieši, viņu vidū komandas no Vangažiem un Stopiņiem.