28.10.2013 15:47

Babītes jaunie futbolisti – otrie labākie valstī

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Sporta kluba "Babīte" un futbola kluba "Tukums 2000" apvienotā komanda izcīnījusi Latvijas vicečempionu titulu jaunatnes čempionātā U-14 vecuma grupā (1999. g. dz.).

Sezonas garumā treneru Aļika Kārkliņa un Sergeja Kovaļova vadītā SK "Babīte"/FK "Tukums 2000" komanda aizvadīja 24 spēles, guva 20 uzvaras un piedzīvoja tikai četrus zaudējumus ar kopējo gūto un zaudēto vārtu starpību 110:22.

Noslēguma kopvērtējumā Babītes un Tukuma jaunie futbolisti savāca 60 punktus, tikai par trim punktiem atpalika no čempionvienības Daugavpils bērnu futbola centra "Daugava" un par vienu punktu apsteidza "Skonto Akadēmiju", kas viņiem bija sagādājusi divus no četriem zaudējumiem.

Trīs sporta kluba "Babīte" pārstāvji – aizsargi Mihails Ļesnojs un Nikita Žarovs, kā arī pussargs Einārs Blumers – šogad piedalījās "Okartes" Futbola akadēmijas ietvaros rīkotajā 14 gadus veco talantu skatē, kurā piedalījās 39 futbolisti no visas Latvijas.

Šonedēļ paredzētas pēdējās spēles vēl divas Latvijas jaunatnes futbola čempionāta grupās – U-19 grupā, kur piedalās futbola skolas "Metta" un Salaspils sporta skolas apvienotā komanda, kā arī U-17 vecuma grupā, kur spēlēja Salaspils un Ogres jauniešu komanda. Uz godalgotām vietām abas salaspiliešu pārstāvētās vienības gan nepretendē.