27.10.2013 20:03

Uzvaras gan Stopiņu handbolistēm, gan handbolistiem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Uzvaras gan Stopiņu handbolistēm, gan handbolistiem Latvijas Handbola federācija

Latvijas virslīgas handbola čempionātā pie panākumiem spēlēs ar atšķirīgu scenāriju tikušas abas Stopiņu novada handbola komandas (NHK).

Dāmu komanda savā laukumā Ulbrokas sporta kompleksā pārliecinoši pieveica Ludzas sporta klubu "Latgols" 39:28, pagarinot uzvaru sēriju līdz četrām spēlēm.

Pēc šķietami veiklā sākuma (4:0) ludzānietes piebremzēja stopiņiešu ofensīvu, un līdz pirmā puslaika vidum starpība turējās 2–3 vārtu robežās. Taču tad laukuma saimnieces pamazām audzēja pārsvaru un 41. minūtē jau bija sasniegušas desmit vārtu handikapu (28:18).

Uzvarētājām Elita Ekkerte guva 11, Ivita Asare 10, Annija Ozoliņa sešus un Lana Nikolajeva piecus vārtus. Stopiņu NHK ir vienīgā komanda, kas šosezon dāmu virslīgā vēl nav piedzīvojusi zaudējumus.

Daudz sīvākā cīņā pie otrā panākuma sešās spēlēs tika Stopiņu vīru komanda, kas ar 23:21 pārspēja ASK/LU vienību. Ar neprecizitātēm bagātā cīņā pārmaiņus vadībā bija abi sāncenši, taču vairāk par divu vārtu pārsvaru nevienam no klubiem sasniegt neizdevās.

Mača izskaņā veiksmīgāki izrādījās Stopiņu handbolisti, kuri turnīra tabulā ar četriem punktiem ieņem septīto vietu. Viņu labā Andris Lazda guva deviņus un Raivis Pētersons piecus vārtus.