25.10.2013 21:00

Pierīgas basketbola klubi: no desmit – desmit

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pierīgas basketbola klubi: no desmit – desmit www.sigulda.lv

Latvijas Basketbola līgas trešās divīzijas turnīra tabulā pirmās trīs vietas ieņem Carnikavas, Siguldas un Saulkrastu komandas, kas sezonu kopā sākušas ar uzvarām desmit spēlēs pēc kārtas.

Piektdien pie trešā panākuma tika basketbola klubs "Sigulda", kas savā laukumā ar 78:42 pieveica Bauskas bērnu un jaunatnes sporta skolas komandu.

Pat spēles sākums tādu rezultātu gan nesolīja – pirmās ceturtdaļas vidū 11:5 baušķenieku labā. Taču nākamo desmit minūšu laikā viesi spēja gūt tikai divus punktus, turpretī siguldieši piebēra pretinieku grozu pilnu, un jau 25:13 BK "Sigulda" vadībā. Atpūtā komandas devās, kad tablo vēstīja 35:24.

Otrā puslaika pirmajās sešās minūtēs punktus guva tikai mājinieki (desmit minūtēs – tikai trīs), un faktiski jau no trešās ceturtdaļas vidus Siguldas basketbolisti varēja daudz neraizēties par spēles iznākumu. Beigās uzvara ar iespaidīgu starpību "plus trīsdesmit seši".

Laukumā tika visi 11 mačam pieteiktie spēlētāji, visvairāk punktu guva Ilmārs Cīrulis (18) un Toms Bitītis (12), bet Raimondam Rudzātam deviņi punkti un desmit atlēkušās bumbas.

Šosezon Carnikavas komanda izcīnījusi četras uzvaras, bet Siguldas un Saulkrastu klubi pa trim. Pirmdien carnikavieši savā laukumā uzņems BK "Madona", otrdien saulkrastieši tiksies ar "Rīdzene"/"Turība-2" komandu, bet siguldiešiem nākamā spēle paredzēta 1. novembrī pret sporta klubu "Rūjiena".