24.10.2013 11:18

"Ropažu raķetes" trāpa Ķekavas "buldogiem"

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Ropažu raķetes" trāpa Ķekavas "buldogiem" arhīvs

Latvijas florbola otrās līgas turnīrā ropažnieki aizraujošā spēlē izcīnījuši pirmo uzvaru un pārtraukuši četru zaudējumu sēriju. Sestdien Ķekavā Pierīgas komandu dueļa otrais cēliens.

"Ropažu raķešu" un "Ķekavas Bulldogs" komandu spēli daudz veiksmīgāk sāka laukuma saimnieki ropažnieki, kuri pirmās trešdaļas vidū jau bija panākuši iespaidīgu 5:1 pārsvaru. Taču turpinājumā iniciatīvu pilnībā pārņēma "buldogi", kuri "iekoda" mājiniekiem septiņas reizes pēc kārtas, un otrā perioda vidū ķekavieši jau bija vadībā 8:5.

Vēl līdz otrajam pārtraukumam Ropažu florbolisti tomēr spēja rezultātu izlīdzināt (9:9), bet trešajā trešdaļā līdz tam ārkārtīgi rezultatīvā spēle mainīja raksturu, un komandas apmainījās tikai ar vienu precīzu metienu. Arī pagarinājumā uzvarētāji netika noskaidroti, bet pēcspēles metienu sērijā ar vienīgo precīzo metienu uzvaru 11:10 nodrošināja "Ropažu raķetes".

Uzvarētāju labā četrus vārtus, arī uzvaru nesošos, guva Artūrs Bērziņš, trīs precīzi metieni Ričarda Žeļņeronoka kontā. "Ķekavas Bulldogs" sastāvā ar četriem vārtu guvumiem izcēlās Matīss Ziemelis.

Latvijas otrās līgas Centra grupas turnīra tabulā ķekavieši ar desmit punktiem piecās spēlēs sešu komandu konkurencē saglabā otro vietu, bet "Ropažu raķetes" ar diviem punktiem ir pēdējā vietā. Sestdien Ķekavā abas Pierīgas komandas vēlreiz tiksies savā starpā.