16.10.2013 14:47

Ādažnieki otrie Vidzemes Olimpiskā centra kausa izcīņā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ādažnieki otrie Vidzemes Olimpiskā centra kausa izcīņā sportsvalmiera.lv

Vidzemes Olimpiskā centra (VOC) futbola stadionā Valmierā aizvadīta VOC kausa izcīņa 2003./04. gadā dzimušo puišu komandām, kurā ar labiem panākumiem startējuši futbola kluba "Ādaži" spēlētāji.

Sacensībās piedalījās desmit komandas no Valmieras, Madonas, Aizkraukles, Ogres, Smiltenes un Ādažiem. Dalībnieki sacentās ne tikai futbola mačos, bet arī stafetes uzdevumā un deviņu metru soda sitienos, informēja rīkotāji. Uzvarētāji tika noskaidroti katrā no trim ieskaitēm atsevišķi, bet beigās gūto vietu summa saskaitīta kopā, noskaidrojot absolūtos uzvarētājus.

Vislabāk veicās mājiniekiem – Valmieras futbola kluba un bērnu sporta skolas otrajai komandai. Futbola turnīrā valmierieši ieņēma otro vietu, bet soda sitienu sacensībā un stafetē svinēja uzvaras, kas kopā deva punktu summu četri.

Otrajā vietā kopvērtējumā ierindojās futbola kluba "Ādaži" jaunie spēlētāji, kuri uzvarēja futbolā, guva otro vietu stafetē, bet 9 metru soda sitienos palika ceturtie – summā septiņi punkti. Trešā vieta ar vienpadsmit punktiem Smiltenes bērnu un jaunatnes sporta skolai.