16.10.2013 12:27

Olaines FK futbolistiem piespriests tehniskais zaudējums un soda nauda

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Latvijas otrās līgas otrā posma turnīru Zemgales reģiona čempioni beidz ar diviem zaudējumiem un pēdējo vietu apakšgrupā.

Pagājušās nedēļas nogalē Olainē bija paredzēta vietējā futbola kluba spēle ar Rīgas Tehniskās universitātes futbola centra vienību (RTU FC). Taču dienu pirms mača olainieši informēja Latvijas Futbola federāciju (LFF) par to, ka nespēj nodrošināt nepieciešamu spēlētāju skaitu, tāpēc LFF paziņoja, ka mačs nenotiks.

Otrdien notikušajā LFF Disciplinārlietu komisijas sēdē tika pieņemts lēmums par nepamatotu neierašanos uz spēli ar RTU FC sodīt Olaines FK ar tehnisko zaudējumu 0:3 un soda naudu 200 latu.

Jāpiezīmē gan, ka Latvijas otrās līgas otrā posma turnīru Zemgales čempioni bija sākuši ar smagu zaudējumu 0:5 pret Latgales reģiona labāko amatieru komandu no Kalupes. Līdz ar to olainieši jau praktiski bija zaudējuši izredzes triju komandu viena apļa turnīrā pacīnīties par pirmo vietu apakšgrupā un tiesībām spēlēt otrās līgas finālā. To savstarpējā cīņā izspēlēs Kalupes un RTU FC futbolisti.