15.10.2013 13:13

Rudens futbola turnīrā triumfē FK "Olaine"

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Rudens futbola turnīrā triumfē FK "Olaine" Olaines sporta centrs

Gadskārtējā minifutbola turnīrā Olainē piedalījās deviņas komandas, no kurām sešas pārstāvēja Olaines novadu. Savukārt Olaines futbolistes startējušas starptautiskā turnīrā "Riga Cup".

Par turnīra uzvarētājiem kļuva futbola klubs "Olaine", kas apakšgrupā ar 2:0 pārspēja komandu "Albatros" no Rīgas, ar 3:1 komandu "AK-47" no Lietuvas, nospēlēja neizšķirti 0:0 ar Rīgas pašvaldības policijas (RPP) komandu un grupā ieņēma pirmo vietu. Pusfinālā ar 5:1 pārliecinoši tika pieveikta Olaines veterānu futbola komanda "OVFK", un finālā tikās FK "Olaine" un Olaines FK/"Olainfarm" futbolisti.

Finālspēles pamatlaiks beidzās ar bezvārtu neizšķirtu 0:0, bet pēcspēles sitienu sērijā ar 6:5 mazliet veiksmīgāka izrādījās FK "Olaine" komanda. Uzvarētāju sastāvā spēlēja Artūrs Lībietis-Lībaitis, Konstantīns Lebedjko, Mihails Semjonovs, Vitālijs Zagdajs, Igors Jablonskis, Raimonds Ivenkovs, Ēriks Markovs, Daniels Ķemers un Oto Renārs Lūsis. Mačā par trešo vietu "RPP" futbolisti ar 2:1 pārspēja Olaines veterānus.

Savukārt FK "Olaine"/"Cerība" dāmu komanda nedēļas nogalē piedalījās starptautiskā turnīrā "Riga Cup", kas notika "Arkādijas stadionā" Rīgā un piecu komandu konkurencē ierindojās ceturtajā vietā.

Olainietes ar 0:3 piekāpās Latvijas čempionvienībai Rīgas futbola skolas komandai, ar 0:6 Igaunijas klubam "Levadia", ar 0:5 turnīra uzvarētājām "Gintaras Universitate" no Šauļiem, nospēlēja 0:0 ar Kijevas "Ateks" un, vienīgos vārtus gūstot Anastasijai Romanovai, ar 1:0 pārspēja "Liepājas metalurgu".