12.10.2013 18:18

FK "Auda" cieš sakāvi arī spēlē pret pastarīšiem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
FK "Auda" cieš sakāvi arī spēlē pret pastarīšiem FK "Auda"

Pēc neveiksmes Jelgavā Ķekavas futbola kluba zaudējumu sērija Latvijas pirmās līgas turnīrā sasniegusi jau deviņas spēles.

Sestdienas spēlei šķietami vajadzēja būt "Audas" futbolistu labākajai iespējai pārtraukt iespaidīgo sēriju. Lai arī mačs notika izbraukumā, pretī bija futbola kluba "Jelgava" dublieri, kuri šosezon 25 spēlēs bija spējuši uzvarēt tikai divas reizes un atradās pārliecinoši pēdējā vietā turnīra tabulā.

Taču jau no cīņas sākuma veiksme nebija FK "Auda" sabiedrotā. Jau sestajā minūtē viesu vārtsargs Mārcis Melecis soda laukumā pārkāpa noteikumus un nopelnīja dzelteno kartīti, uz viņa vārtiem tika nozīmēts 11 metrus soda sitiens, un jelgavnieki atklāja rezultātu.

Neilgi pirms pirmā puslaika beigām laukuma saimnieki otro reizi raidīja bumbu ķekaviešu vārtos, bet desmit minūtes pēc otrā puslaika sākuma guva arī trešo vārtos. Atlikušajā laikā FK "Auda" futbolistiem neizdevās kaut vai gūt goda vārtus – 0:3.

Uzvaru sestdien izcīnīja FK "Auda" tuvākie sekotāji "FC Jūrmala"-2 futbolisti, kuri līdz ar to apsteiguši Ķekavas komandu un nobīdījuši to uz 14. pozīciju. "Auda" tikai par vienu punktu apsteidz priekšpēdējā vietā esošo FK "Daugava Rīga"/Šitika futbola skolu.

19.oktobrī ķekavieši "Audas" stadionā uzņems Latvijas pirmās līgas vicelīderus FB "Gulbene" futbolistus.