11.10.2013 12:11

Baldones regbisti ieguvuši LLU kausu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Baldones regbisti ieguvuši LLU kausu Regbija Attīstības asociācija

Regbija Attīstības asociācijas rīkotā regbija-7 pirmās līgas turnīra ceturtajā kārtā, kurā triumfēja baldonieši, ceturto vietu ieņēma regbija klubs "Sigulda".

Uz LLU kausa izcīņu Jelgavā bija pulcējušās septiņas komandas, tajā skaitā divas vienības no Pierīgas, kas savā starpā tikās jau grupu turnīrā – sīvā cīņā Baldones komanda ar 26:24 pārspēja siguldiešus un ieņēma pirmo vietu grupā. Vēl šajā apakšgrupā abi Pierīgas klubi pieveica Saldus un Jūrmalas komandas.

Pusfinālā baldonieši ar 19:12 uzvarēja "Misu", bet finālā ar minimālu 5:0 rezultātu pārspēja "RT" komandu un izcīnīja galveno balvu. Savukārt siguldieši cīņā par vietu finālā piekāpās "RT" regbistiem 10:32, bet spēlē par trešo vietu – arī "Misai 12:31.

Pēdējais pirmās līgas turnīrs – SIA "Telms" kausa izcīņa – paredzēts 20. oktobrī Tukumā. Pirmajā līgā spēlē komandas, kas objektīvi vēl nevar sacensties ar Latvijas labākajiem regbija klubiem, taču, cīnoties savā starpā, paaugstina meistarību.

Regbija cienītājiem jāatgādina, ka sestdien plkst. 15 Valmierā, Jāņa Daliņa stadionā, Eiropas Nāciju kausa izcīņas 2B grupas spēli pret Serbijas izlasi aizvadīs Latvijas regbija valstsvienība. Savukārt 26. oktobrī Jelgavas Olimpiskā centra stadionā Latvijas regbisti tiksies ar Andoras izlasi.