07.03.2012 09:49

Noskaidrots labākais Ropažu tenisists

Autore 
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

3. marta vakarā izspēlēts 2012. gada Ropažu novada kausa izcīņas galda tenisā 3.posms.

Ropažu novada tenisa un novusa entuziasts Andrejs Ploriņš sacensības sāka organizēt jau mēnesi pusotru iepriekš, bet nevarēja paredzēt, ka šajā laikā notiks Rīgas «Dinamo» hokeja spēle. Tāpēc dalībnieku skaits bija mazāks nekā parasti. Tenisa sacensībās piedalījās astoņi pieaugušie un seši jaunieši. Trenniņos, kas notiek Ropažu sporta centrā, interesentu pieplūdums ir liels. Tur ir pieci galdi, un ne vienmēr visiem pietiek vietas, tāpēc ropažnieki trenējas gan novada sporta centrā, gan mājās, gan pie draugiem. 


Sacensības 3. martā nolēma sākt sešos vakarā, jo dienas laikā cilvēki ir aizņemti, un kausa izcīņa tenisā turpinājās līdz desmitiem, vienpadsmitiem vakarā.

Sīvākā cīņa risinājās starp Gundaru Čiekuru un Reini Eglīti (3:2 Gundara labā). Abi tenisisti 10. martā kopā ar Anriju Bergu un Allu Štolceri pārstāvēs Ropažus Pierīgas turnīrā Rīgā. Lai viņiem izdodas!!! Sīvu konkurenci abiem izrādīja Uldis Sūna no Siguldas, kurš piedalījās Ropažu turnīrā pirmo reizi un izcīnīja 3. vietu.


Rezultāti pieaugušo turnīrā:

1.vieta: Gundars Čiekurs

2.vieta: Reinis Eglītis

3.vieta: Uldis Sūna

Rezultāti jauniešu turnīrā:

1.vieta: Roberts Plūme

2.vieta: Atvars Ozoliņš

3.vieta: Āris Ozoliņš

Andrejam Ploriņam galda teniss un novus ir sirds lietas, ko pārmantojis arī viņa dēls Māris Proliņš un Ropažos nodibinājis savu sporta centru «Skille».