30.09.2013 14:07

Pierīgas futbola klubi Vidzemē ārpus labāko trijnieka

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pierīgas futbola klubi Vidzemē ārpus labāko trijnieka Māra Strokša

Ar vairākām gūtiem vārtiem bagātām spēlēm nedēļas nogalē finišējis Latvijas futbola otrās līgas Vidzemes reģiona turnīrs, kurā piedalījās trīs Pierīgas komandas.

Atšķirībā no iepriekšējās sezonas, kad pirmās divas ieguva sporta klubs "Upesciems" un futbola klubs "Ādaži", šoreiz Pierīgas komandu futbolistiem labāko trijniekā iekļūt neizdevās.

Augstāko vietu – ceturto – ieguva pagājušā gada čempioni no SK "Upesciems". Pēdējā spēlē viņi ar 4:2 pieveica turnīra pastarīšus "FC Aizkraukle" futbolistus un ar 38 punktiem 18 spēlēs (12 uzvaras, divi neizšķirti, četri zaudējumi) ierindojās ceturtajā vietā, par punktu atpaliekot no trešās vietas ieguvējiem "FC Marienburg".

Sestajā vietā noslēguma tabulā ierindojās futbola klubs "Ādaži" (25 p.), bet priekšpēdējā devītajā vietā palika debitanti futbola klubs "Carnikava" (9 p.), kas pagājušās nedēļas spēlēs ar 3:0 uzvarēja FK "Alberts" komandu un ar 1:5 viesos zaudēja futbola klubam "Smiltene", kas līdz ar šo uzvaru nodrošināja Vidzemes reģiona turnīra čempionu titulu (44 p.).

Jāatgādina gan, ka sakarā ar divu oficiāli nepieteiktu spēlētāju došanos laukumā FK "Carnikava" tika piešķirti tehniskie zaudējumi 0:3 piecās otrās līgas spēlēs – pretējā gadījumā viņi būtu finišējuši vienu pozīciju augstāk.