27.09.2013 10:14

Jaunajām futbolistēm vienīgie vārti – pēdējās spēles pēdējā minūtē

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Jaunajām futbolistēm vienīgie vārti – pēdējās spēles pēdējā minūtē Latvijas Futbola federācija

Septiņu futbola kluba "Olaine" spēlētāju pārstāvētā Latvijas U-19 meiteņu futbola izlase Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra pirmajā kārtā trijās spēlēs piedzīvo trīs zaudējumus.

Rīgā un Ogre notikušajā turnīrā laukuma saimnieces ar 0:3 (0:1) piekāpās vienaudzēm no Ukrainas, cieta sagrāvi 0:8 (0:4) spēlē pret šveicietēm un ar 1:4 (0:2) zaudēja Ziemeļīrijas izlasei, turklāt vienīgos vārtus guva pēdējā mača pamatlaika pēdējā minūtē. Pirmās divas vietas turnīrā ieguva un kvalifikācijas nākamajā kārtā iekļuva Šveices un Ukrainas komandas.

Latvijas U-19 izlases sastāvā šajās trijās spēlēs laukumā devās visas septiņas FK "Olaine" jaunās futbolistes, tiesa, spēles laiks viņām bija atšķirīgs. Jau ziņots, ka komandas galvenais treneris Didzis Matīss 18 spēlētāju sastāvā bija iekļāvis vārtsardzi Anastasiju Čumiku, aizsardzes Dani Uvarovu, Lauru Strautiņu un Jeļizavetu Čižovu, pussardzi Aļinu Aļeiņikovu, kā arī uzbrucējas Heilu Ždanovu un Emīliju Borovsku.

Latvijas sieviešu čempionātā FK "Olaine" komandai atlikušas divas spēles pret "Liepājas metalurgu", pēc kurām kļūs zināmas sudraba medaļu ieguvējas.