26.09.2013 13:14

Olaines kausi paliek olainiešu īpašumā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Olaines kausi paliek olainiešu īpašumā Olaines sporta centrs

Olaines 2. vidusskolas zālē aizvadīts ikgadējais starptautiskais boksa turnīrs "Olaines kauss 2013", ko organizēja boksa klubs "Olimp" trenera Konstantina Versocka vadībā un Olaines sporta centrs.

Sacensībās piedalījās sportisti no Ziemeļīrijas, Īrijas, Krievijas, Zviedrijas, Polijas, Lietuvas, Igaunijas un Latvijas. Ļoti labi veicās Olaines sportistiem – boksa kluba "Olimp" audzēkņiem, informēja Olaines sporta centrā.

Svara kategorijā līdz 30 kg Maksims Volčenko finālā pārliecinoši pieveica sportistu no Lietuvas, svara kategorijā līdz 32 kg uzvarēja Jevgeņijs Mandrika, bet svara kategorijā līdz 34 kg zelta medaļu ieguva Ņikita Šmatčenko, finālā pārspējot pretinieku no Igaunijas.

Pirmā vieta turnīrā arī Davidam Vardiašvili svarā līdz 36 kg, Vadimam Geregam svarā līdz 54 kg, Igoram Volčenko svarā līdz 63 kg, Antonam Jelčinam svarā līdz 75 kg un Raivo Vilneram svarā līdz 81 kg. Vēl viena zelta medaļa tika izcīnīta finālā, kurā tikās komandas biedri Kaspars Golmeistars un Vladimirs Halameida, – šoreiz spēcīgaks izrādījās Kaspars.

Ļoti interesanta izdevās cīņa starp olainieti Ņikitu Versocki un sportistu no Krievijas Vladislavu Guļtjajevu. Mūsu sportists labi izmantoja savas ātruma īpašības, pēc viena no uzbrukumiem sāncensis nonāca nokdaunā, un arī visā cīņā uzvara tika Ņikitam.

Ņ. Versockis saņēma arī turnīra labākā boksera balvu. Par neatlaidīgāko bokseri tika atzīts rīdzinieks Vladislavs Jaškuls, bet turnīra tehniskākā boksera balvu pasniedza sportistam no Krievijas Aivaram Matulevičam.