25.09.2013 15:10

Salaspilieši apliecina savu spēku Lielvārdē

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Latvijas kausa izcīņas trešā posma sacensībās armrestlingā Pierīgas spēkavīri gūst panākumus gan pieaugušo, gan junioru konkurencē.

Junioru grupā kārtējo uzvaru svinēja Kaspars Grāvis, kurš nepārspēts palika cīņās ar labo un kreiso roku gan svara kategorijā līdz 75 kg, gan virs 75 kg. Kaspars uzvarējis visos trijos Latvijas kausa posmos un arī šāgada Latvijas čempionātā.

Kategorijā līdz 75 kg otro vietu kopvērtējumā ieguva Vitālijs Bizuns no Salaspils, kurš cīņā ar kreiso roku bija trešais, bet ar labo roku – otrais. Trešo vietu ieņēma viņa novadnieks Ruslans Bogdanovs, ceturto – Pēteris Podnieks no Krimuldas novada Lēdurgas, sesto – Roberts Eiduks no Inčukalna un septīto – vēls viens salaspilietis Artūrs Stroganovs. Savukārt svara kategorijā virs 75 kg Salaspils roku cīkstoņi Viesturs Liepa un Andrejs Glušenkovs ierindojās attiecīgi trešajā un ceturtajā vietā.

Sacensībās vīriem svara kategorijā līdz 65 kilogramiem trīs pirmās vietas ieguva Salaspils roku cīņas meistari Ingars Strazdiņš, Vladislavs Laskovskis un Vadims Zabolotnijs. Šādā secībā viņi ierindojās arī atsevišķi sacensībās cīņā ar kreiso un labo roku. Savukārt Raimonds Liepiņš svinēja dubultuzvaru kategorijās līdz 74 un 83 kg.

Salaspils gan nebija vienīgais Pierīgas novads, kura pārstāvji guva panākumus Lielvārdē. Olainieši Uldis un Māris Staškeviči ieguva otro un trešo vietu sacensībās vīriem līdz 92 kg, iesācēju grupā virs 80 kg otro un piekto vietu ieņēma siguldieši Mareks Strazdiņš un Edgars Secis, bet Ēriks Aigars Bukšs no Vangažiem bija ceturtais grupā līdz 80 kg. Savukārt ropažnieks Juris Tomsons bija labākais cīņā ar labo roku kategorijā sportistiem ar īpašām vajadzībām.