25.09.2013 12:18

LFF komisijas lēmums nosūta FK "Carnikava" uz priekšpēdējo vietu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
LFF komisijas lēmums nosūta FK "Carnikava" uz priekšpēdējo vietu FK "Carnikava"

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Disciplinārlietu komisija sodījusi futbola klubu "Carnikava" par nepieteiktu spēlētāju piedalīšanos otrās līgas turnīra spēlēs.

LFF Disciplinārlietu komisija konstatējusi, ka piecās otrās līgas Vidzemes reģiona turnīra spēlēs augustā un septembrī Carnikavas komandas sastāvā laukumā devušies oficiāli nepieteiktie spēlētāji Adrians Kastro Gonsaless un Emīls Blūms. Tādējādi ir pārkāpts sacensību reglaments, tāpēc komisija Carnikavas klubam šajās piecās spēlēs piespriedusi tehniskos zaudējumus 0:3.

Zīmīgi, ka vienā no šiem mačiem ­– pret "FC Aizkraukle" futbolistiem – līdzīgā veidā turnīra nolikumu pārkāpa arī carnikaviešu pretinieki, tāpēc zaudējums ieskaitīts abām komandām un šīs spēles rezultāts turnīra kopvērtējumā netiks ņemts vērā.

Līdz ar tehnisko zaudējumu piešķiršanu FK "Carnikava" arī zaudējis šajās spēlēs izcīnītos 12 punktus turnīra tabulā, un nu Carnikavas komanda ar sešiem punktiem piecpadsmit mačos atkritusi uz priekšpēdējo devīto vietu.

Par nepieteikta spēlētāja piedalīšanos spēlē pret sporta kluba "Upesciems" komandu ar tehnisko zaudējumu sodīts futbola klubs "Valka". Tiesa, Garkalnes novada futbolistiem tas neko principiāli neizšķir, jo minēto spēli viņi uzvarēja 4:2. Pirms pēdējās spēles jau ir skaidrs, ka SK "Upesciems" futbolisti turnīrā finišēs ceturtajā vietā.