23.09.2013 13:25

FOTO: Carnikavas futbolisti neviesmīlīgi uzņem kaimiņus

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
FOTO: Carnikavas futbolisti neviesmīlīgi uzņem kaimiņus Krišjānis Grantiņš

Latvijas otrās līgas Vidzemes reģiona turnīrā nedēļas nogalē Carnikavas stadionā tikās kaimiņu novadu futbola klubi – FK "Carnikava" pret FK "Ādaži". Spēle aizritēja ar laukuma saimnieku pārsvaru un, gūstot divus vārtus, viņi svinēja uzvaru 2:0.

Jāpiezīmē, ka ādažniekiem šī bija sezonas pēdējā spēlē, un 18 spēļu turnīru pagājušā gada vicečempioni beiguši ar 22 punktiem (7 uzvaras, 1 neizšķirts, 10 zaudējumi) un šobrīd sesto vietu turnīra tabulā.

Tiesa, carnikavieši, kuriem ir 18 punkti un vēl atlikušas divas spēles, to viņiem var atņemt. Otrdien FK "Carnikava" futbolisti viesos tiksies ar FK "Alberts" vienību, bet debijas sezonu Latvijas otrajā līgā noslēgs svētdien ar izbraukuma maču pret FK "Smiltene".

Citā Vidzemes reģiona turnīra spēlē pagājušā gada čempioni sporta kluba "Upesciems" futbolisti ar 5:2 pieveica vienus no pastarīšiem "Riga United FC". Neatkarīgi no šīs spēles iznākuma Garkalnes novada komanda jau bija garantējusi ceturto vietu noslēguma tabulā (32 p.).

SK "Upesciems" futbolistiem vēl atlikusi viena spēle piektdien savā laukumā pret pēdējā vietā esošo "FC Aizkraukle", kas zīmīgā kārtā vienīgo uzvaru šosezon guvuši tieši pret Upesciema komandu.

Tostarp Latvijas otrās līgas Zemgales reģiona turnīrā ceturto uzvaru pēc kārtas guvuši Olaines futbola kluba (FK) spēlētāji, kuri ar 3:0 pieveica FK "Ozolnieki" komandu. Izšķirošo spēli par pirmo vietu un tiesībām spēlēt otrās līgas finālturnīrā olainieši aizvadīs piektdien pret futbola klubu "Tukuma brāļi".