20.09.2013 20:11

FK "Auda" futbolisti Tukumā ielaiž septiņus vārtus

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
FK "Auda" futbolisti Tukumā ielaiž septiņus vārtus FK "Auda"

Ķekavas klubam Latvijas pirmās līgas turnīrā šis bija jau piektais zaudējums pēc kārtas, bet FK "Tukums 2000"/Salaspils vienībai – piektā uzvara pēdējās piecās spēlēs.

Šo sezonu Ķekavas un Tukuma/Salaspils komandas bija sākušas atšķirīgām sekmēm – tukumnieki zaudēja sešas no pirmajām septiņām spēlēm, bet FK "Auda" uzvarēja četrās no pirmajām sešām. Taču šobrīd "Tukums 2000"/Salaspils futbolisti turnīra tabulā ķekaviešus jau ir apsteiguši un pārākumu apliecināja arī piektdienas mačā.

Pēc pirmā puslaika rezultāts jau bija 3:0 laukuma saimnieku labā. Otrā puslaika sākumā Davitam Bahturidzem vienus vārtus izdevās atgūt, taču jau piecas minūtes vēlāk tukumnieki atjaunoja triju vārtu pārsvaru, bet nākamajās desmit minūtēs to palielināja līdz 6:1. Spēles pēdējās 20 minūtēs bumba vēl vienu reizi ielidoja "Audas" vārtos, uz ko viesiem izdevās atbildēt ar Mārtiņa Miezīša un Ilijas Rehviašvili precīzajiem raidījumiem – 3:7.

Trīs vārtus FK "Tukums 2000"/Salaspils komandas labā guva Jevgeņijs Kosmačovs, kurš aizvadījis vairākas spēles Latvijas valstsvienības sastāvā, trīs reizes kļuvis par Latvijas čempionu FK "Ventspils" sastāvā, bet šo sezonu sāka Jūrmalas futbola kluba "Spartaks" rindās, pirms jūlijā tika nosūtīts uz dzimtās pilsētas komandu.

Pēc šī panākuma Tukuma un Salaspils apvienotā komanda turnīra tabulā ar 29 punktiem pēc aizvadītas 21 spēles pakāpusies uz septīto vietu, bet FK "Auda" futbolisti ar 24 punktiem 22 spēlēs ir divpadsmitajā pozīcijā – zemākajā, kāda šogad bijusi.

Nākamā spēle ķekaviešiem paredzēta 29. septembrī viesos pret futbola kluba "Daugava Rīga" dublieru un Šitika futbola skolas apvienoto komandu.