19.09.2013 13:13

Futbolistiem uzvaras Upesciemā un Ādažos

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Futbolistiem uzvaras Upesciemā un Ādažos FK "Carnikava"

Vairumam Latvijas otrās līgas Vidzemes reģiona turnīrā spēlējošo klubu atlicis aizvadīt pa vienai spēlei.

Priekšpēdējās kārtas spēlēs pie uzvarām tika divas no trim Pierīgas komandām. Sporta kluba "Upesciems" futbolisti par spīti pretinieku teritoriālajam pārsvaram labāk izmantoja vārtu gūšanas iespējas un savā laukumā ar 3:2 pārspēja futbola klubu "Carnikava". Savukārt FK "Ādaži", NOrmundam Lasim gūstot četrus vārtus, mājas spēlē pret turnīra pastarīšiem "FC Aizkraukle" svinēja uzvaru ar futbolam gluži neraksturīgu rezultātu 8:4.

Vidzemes reģiona turnīra tabulā vienu kārtu līdz beigām uz pirmo vietu pretendē vairs tikai "Staiceles bebri" (40 punktu) un FK "Smiltene" (38). SK "Upesciems" ar 29 punktiem ieņem ceturto vietu, un jau skaidrs, ka tajā arī finišēs. FK "Ādaži" ar 22 punktiem ir piektie, bet FK "Carnikava" ar 15 punktiem ir astotie, tiesa, carnikaviešiem atlicis aizvadīt vēl trīs spēles.

Šonedēļ SK "Upesciems" izbraukumā tiksies ar "Riga United FC" komandu, bet sestdien plkst. 14 intriģējošā cīņā FK "Carnikava" savā laukumā uzņems kaimiņus ādažniekus.

Pēdējo spēli Latvijas otrās līgas Zemgales reģiona čempionātā aizvadījis futbola klubs "Olaine". Mačā pret FK "Ozolnieki" olainiešiem neizdevās pārtraukt zaudējumu sēriju un, tāpat kā abu komandu pirmā apļa cīņā, tika piedzīvota neveiksme 0:5. Turnīru FK "Olaine" futbolisti beiguši ar sešiem zaudējumiem sešās spēlēs un kopējo gūto un zaudēto vārtu attiecību 2:25.

Divas spēles Zemgales čempionātā atlikušas otrai Olaines komandai – Olaines FK. Pirmā no tām paredzēta jau šopiektdien pret FK "Ozolnieki", otrā – nākamnedēļ pret futbola klubu "Tukuma brāļi".