18.09.2013 13:59

Saulkrastietim sestā vieta "Dzintara apļa 2013" kopvērtējumā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Saulkrastietim sestā vieta "Dzintara apļa 2013" kopvērtējumā dzintaraaplis.lv

Itālo Alsiņš sezonu vēsturisko automašīnu seriālā "Volgu" klasē pabeidzis ar 11. vietu pēdējā astotajā posmā.

Biķernieku sporta kompleksā notikušajās sacensībās kvalifikācijā pieredzējušais autobraucējs no Saulkrastu uzrādīja devīto rezultātu, devītais bija arī pirmajā sacīkšu braucienā, bet otrajā ierindojās divas pozīcijas zemāk (73 punkti). Posma kopvērtējumā I. Alsiņu no septītās vietas šķīra tika trīs punkti.

Kārtējo uzvaru pēdējā posmā "Volgu" klasē izcīnīja Antons Dolgopolovs, kurš šosezon vinnēja visās sacensībās, kurās piedalījās, un likumsakarīgi ieguva pirmo vietu arī kopvērtējumā (750 punkti). Sīvā cīņā par otro vietu, kas beidzās tikai seriāla pēdējā braucienā, Normunds Dobums par desmit punktiem apsteidza Andreju Pauperu.

I. Alsiņš summā savāca 403 punktus un 27 dalībnieku konkurencē ierindojās sestajā vietā. Veiksmīgākais viņam šosezon bija sestais posms, kurā viņš ieņēma trešo vietu. Savukārt Latvijas čempionāta ieskaitē "Volgu" klasē saulkrastietim piektā vieta.

Biķerniekos uzvarētāji tika noskaidroti arī "VAZ 1600" un "VAZ 1300" klasēs, kā arī "Formula Mondial", "Formula Easter", "Kumho Challenge" un nacionālajā klasē.