13.09.2013 11:11

Mazajiem salaspiliešiem otrā vieta Zemgales futbola čempionātā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Mazajiem salaspiliešiem otrā vieta Zemgales futbola čempionātā SK "Kengaroos"

Salaspils sporta kluba "Kengaroos" 2006. gadā dzimušo puišu komanda Kauguros notikušajā Zemgales jaunatnes čempionāta finālturnīrā piecās spēlēs nezaudēja ne reizi.

Jaunie Salaspils futbolisti ar 1:0 uzvarēja futbola klubu "Dobele" un ar 2:1 FK "Iecava", kā arī nospēlēja neizšķirti 1:1 ar turnīra uzvarētājiem Jūrmalas sporta centra komandu un 0:0 ar FK "Kauguri" un FK "Tukums". Summā "Kengaroos" savāca deviņus punktus – par vienu mazāk nekā jūrmalnieki.

Iepriekš apakšgrupas divu apļu turnīrā ar astoņu komandu piedalīšanos SK "Kengaroos" futbolisti bija izcīnījuši trešo vietu (astoņas uzvaras, divi neizšķirti, četri zaudējumi), kvalificējoties Zemgales čempionāta finālturnīram.

Tostarp Salaspils kluba 2003. gadā dzimušo puišu komanda piedalījusies "Kaizer" kausa izcīņā un astoņu komandu konkurencē izcīnīja pirmo vietu.

Grupu turnīrā "Kengaroos" nospēlēja neizšķirti ar vienaudžiem no sporta kluba "Babīte" (1:1), kā arī pārliecinoši pieveica LBF "Daugava" (5:0) un futbola klubu "Dinamo" (3:0). Pusfinālā pēcspēles sitienu sērijā ar 2:1 tika pārspēts jaunatnes futbola centrs "Skonto" (pamatlaiks 1:1), bet finālā ar 3:1 sporta kluba "Super Nova" komanda.