11.09.2013 12:05

Ķekavas jaunajiem futbolistiem piektā vieta Latvijas čempionātā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ķekavas jaunajiem futbolistiem piektā vieta Latvijas čempionātā Latvijas Futbola federācija

Latvijas jaunatnes čempionāta finālturnīrā 2002. gadā dzimušajiem futbolistiem Rēzeknē piedalījās 12 valsts labākās komandas un gandrīz divi simti spēlētāju, kurus atbalstīja vairāk nekā simts uz spēlēm atbraukušo vecāku.

Dalībnieku vidū bija arī futbola skolas "Metta" komanda no Ķekavas, kas spēcīgajā konkurencē, spēlējot astoņi pret astoņi, ieguva piekto vietu.

Apakšgrupas spēlēs ķekavieši uzvarēja "Liepājas metalurgu" (2:1) un Smiltenes bērnu un jaunatnes sporta skolas komandu (3:0), nospēlēja neizšķirti ar Rēzeknes BJSS vienību (2:2), kā arī piedzīvoja zaudējumus pret Šitika futbola skolu (0:3) un futbola klubu "Tukums-2000" (0:1).

Turpinājumā FS "Metta"/Ķekava futbolisti aizvadīja divas spēles turnīrā par 5.–8. vietu, ar 4:0 pārliecinoši pieveica Grobiņas sporta centra komandu, nospēlēja 1:1 ar Valmieras futbola klubu un finišēja piektajā vietā.

Par Latvijas čempioniem šajā vecuma grupā kļuva Daugavpils bērnu futbola centra "Daugava" jaunie futbolisti, kuri svinēja uzvaras visās spēlēs. Aiz viņiem Šitika futbola skolas komanda un FK "Tukums-2000".