10.09.2013 21:27

Minifutbola turnīrā Babītē uzvarējuši mājinieki

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pierīgas skolu sporta spēļu minifutbola turnīra laureāti Pierīgas skolu sporta spēļu minifutbola turnīra laureāti Pierīgas izglītības, kultūras un sporta pārvalde

Pierīgas novadu 2013./2014. mācību gada skolēnu sporta spēles sākušās ar Babītes vidusskolas puišu uzvaru minifutbola turnīrā.

Babītes futbola stadionā Piņķos otrdien bija pulcējušās D vecuma grupas (2002. g. dz. un jaunāki) zēnu komandas no 14 Pierīgas mācību iestādēm. Pirmajā posmā tās bija sadalītas trijās apakšgrupās, kuru uzvarētāji iekļuva finālturnīrā par 1.–3. vietu, otrie labākie cīnījās par 4.–6. vietu, trešo vietu ieguvēji – par 7.–9. vietu, bet pārējiem turnīrs bija beidzies.

Babītes vidusskolas jaunie futbolisti apakšgrupā ar vienādu 3:2 rezultātu uzvarēja Berģu mūzikas un mākslas pamatskolas komandu un Ādažu vidusskolu, bet Krimuldas vidusskolas komandu apspēlēja krietni pārliecinošāk – 6:0.

Finālturnīrā uzvarētājus faktiski noteica vieni gūti vārti. Babītes komanda ar 1:0 uzvarēja Mārupes vidusskolu un nospēlēja neizšķirti 1:1 ar Ulbrokas vidusskolu, kas savukārt mazajiem mārupiešiem zaudēja 0:1. Tādējādi Babītes vidusskola savāca četrus punktus, Mārupes vidusskola ar trim punktiem ieņēma otro vietu, bet Ulbrokas vidusskola ar vienu punktu ierindojās trešajā vietā.

Ceturto vietu ieņēma privātās vidusskolas "Patnis" puiši, kuri finālturnīrā par 4.–6. vietu ar 1:0 uzvarēja Ādažu vidusskolu un ar 5:1 Baldones vidusskolu. Mazie ādažnieki, pateicoties uzvarai 3:0 pār baldoniešiem, finišēja piektajā vietā.

Septīto vietu ieņēma Jaunmārupes sākumskolas komanda, astoto – Vangažu vidusskola, devīto – Berģu Mūzikas un mākslas pamatskola. 10.–12. vietu dalīja Mārupes pamatskola, Zaķumuižas pamatskola un Krimuldas vidusskola, bet dalītā 13.–14. vietā palika Inčukalna pamatskola un Carnikavas pamatskola.

Līdz šāgada beigām Pierīgas novadu skolēnu sporta spēlēs vēl paredzētas sacensības olimpiskajās stafetēs, rudens krosā, basketbolā divās vecuma grupās puišiem un tautas bumbā zēniem un meitenēm.