09.09.2013 15:09

Olaines futbolistes turpina cīņu par Latvijas čempionāta medaļām

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Olaines futbolistes turpina cīņu par Latvijas čempionāta medaļām FK "Olaine"

Maz ticams, ka FK "Olaine" dāmu komandai izdosies aizsniegties līdz virslīgas turnīra zelta medaļām, taču sudrabs ir gluži reāls.

Pēdējā spēlē pagājušās nedēļas nogalē olainietes izbraukumā tikās ar turnīra pastarītēm "Pļaviņas DM–VSS" komandas futbolistēm un izcīnīja pārliecinošu uzvaru 4:1. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Olga Matīsa, pa vieniem – Aļona Petuhova un Aija Stivriška.

Pēc šī panākuma, kas FK "Olaine" futbolistēm bija piektais līdzšinējās deviņās spēlēs, viņas pēc punktiem (pa 16) panākušas otrajā vietā esošo "Liepājas metalurgu", kam gan ir divas spēles rezervē. Līdere ir Rīgas futbola skolas komanda, kam ir seši punkti vairāk.

Olaines futbolistēm virslīgas turnīrā vēl atlicis aizvadīt trīs mačus, pirmais no tiem paredzēts sestdien plkst. 17, kad Olainē viesosies līderes RFS futbolistes.

Sestdien Olainē notika Latvijas dāmu pirmās līgas otrās kārtas turnīrs, kurā laukuma saimnieces ar 2:1 uzvarēja Preiļu bērnu un jaunatnes sporta skolas (BJSS) komandu (abus vārtus guva Heila Ždanova) un ar 0:1 piekāpās Rēzeknes BJSS komandai.

Atšķirībā no dāmām futbola kluba "Olaine" vīru komandai tik labi vis neklājas. Latvijas otrās līgas Zemgales reģiona turnīra kārtējā spēlē FK "Olaine" ar 1:5 zaudēja otrajai pilsētas komandai – Olaines futbola klubam. Vienīgos vārtus guva Oskars Spedževs.

Turnīrā FK "Olaine" futbolistiem atlicis aizvadīt vienu spēli, un jau tagad skaidrs, ka no pēdējās ceturtās vietas turnīra tabulā izvairīties neizdosies. Savukārt Olaines FK futbolisti uzvarējuši visas trīs līdzšinējās cīņas un pretendē uz pirmo vietu.