03.03.2012 10:47

Tiesībsargājošo struktūru darbinieki sacenšas zemledus makšķerēšanā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Uz Ķīšezera ledus jau 8. reizi sacentīsies tiesībsargājošo intitūciju darbinieki zemledus makšķerēšanā. Uz Ķīšezera ledus jau 8. reizi sacentīsies tiesībsargājošo intitūciju darbinieki zemledus makšķerēšanā. Krišjānis Grantiņš

Šodien, 3. martā, uz Ķīšezera ledus pulcējas tiesībsargājošo struktūru darbinieki, lai mērotos spēkiem zemledus maksķerēšanā. 

Šis Rīgas Pašvaldības policijas rīkotais pasākums notiks jau astoto reizi. Sacensības risināsies no pulksten 10 līdz 14. Kopumā dalību čempionātā pieteikuši vairāk nekā 70 makšķernieki, kas spēkiem mērosies komandu un individuālajās sacensībās, aģentūra LETA uzzināja Rīgas Pašvaldības policijā.

Makšķernieku sacensības arī šogad noritēs starptautiskā līmenī, jo dalību čempionātā pieteikuši policijas struktūrvienību pārstāvji no Lietuvas un Igaunijas.

Latvijas mērogā savas struktūrvienības pārstāvēs kolēģi no Valsts policijas, Drošības policijas, Nacionālo bruņoto spēku Militārās policijas, Valsts probācijas dienesta, Ostas policijas, kā arī pašvaldību policijas no Lielvārdes, Daugavpils, Rēzeknes un Jelgavas.

Čempionāts notiek saskaņā ar makšķerēšanas noteikumiem «tautas klasē», kas ļauj sacensību dalībniekiem lietot divas makšķerītes ar vienu mormišku, trīsžuburīti vai žibuli, aprīkotu ar vienu āķi.

Čempionāta uzvarētāji tiks noteikti gan komandu, gan individuālajā vērtējumā un par sasniegumiem saņems diplomus, medaļas un uzvaras kausus.