03.09.2013 13:26

Olainē vēlreiz kronē Jelgavas "inline" hokeja komandu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Olainē vēlreiz kronē Jelgavas "inline" hokeja komandu lihc.lv

Olaines slidotavā noslēdzies Latvijas čempionāts "inline" hokejā, jeb hokejā ar skrituļslidām. Otro gadu pēc kārtas tajā uzvarēja Jelgavas komanda, olainiešiem bronza.

Šogad Latvijas čempionātā piedalījās astoņas komandas, kas darbdienu vakaros Olainē vispirms izspēlēja divu apļu turnīru, bet pēc tam četras labākās vienības sacentās izslēgšanas turnīrā. Pirmajā posmā vislabāk veicās debitantiem "Hokejam.lv" un pagājušā gada čempioniem jelgavniekiem, kuri guva pa 12 uzvarām 14 spēlēs.

Šīs abas vienības tikās arī čempionāta finālā. Pusfinālā Jelgavas hokejisti divreiz pārspēja laukuma saimniekus olainiešus (11:3 un 10:9), bet "Hokejam.lv" sīvā triju spēļu sērijā uzvarēja komandu "Opučki" (4:2, 5:6, 6:5).

Fināla pirmajā spēlē pašreizējiem čempioniem izdevās atspēlēt divu vārtu deficītu un dažas minūtes līdz beigām panākt neizšķirtu 5:5. Otrajā finālspēlē "Hokejam.lv" nonāca vadībā pat ar 3:0, taču arī šoreiz pārsvaru nespēja nosargāt un piedzīvoja zaudējumu 3:4. Par izslēgšanas turnīra vērtīgāko spēlētāju atzina Jelgavas komandas uzbrukuma līderi Artūru Batraku.

Bronzas medaļas izcīnīja Olaines "inline" hokeja komanda, kas spēlē par trešo vietu ar 9:8 pārspēja "Opučki" vienību.