02.09.2013 13:27

Babītes novada jātnieces izcīnījušas LJF kausus

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Babītes novada jātnieces izcīnījušas LJF kausus Latvijas Jātnieku federācija

Sporta centrā "Kleisti" aizvadītas Latvijas Jātnieku federācijas (LJF) kausa izcīņas pēdējā piektā posma sacensības iejādē, pēc kurām kļuva zināmi laureāti kopvērtējumā.

Kopvērtējumā piecās grupās tika summēti trīs no pieciem labākajiem rezultātiem. Mazā kausa ieskaitē uzvaru pēdējā posmā un arī vasaras sezonas kopvērtējumā izcīnīja Gundega Krīgere ar zirgu Donnerwelle no Babītes novada jātnieku sporta kluba "Temperaments" (198,52%).

Otro vietu ieņēma viņas komandas biedrene Agnese Kukaine ar Londay Light (192,09%), bet trešo – Linda Josta ar Chambermaid no cita Babītes novada jātnieku kluba "Sport de Lux" (187,99%).

"Ar katru sezonu un šosezon ar katru posmu sasniedzu arvien augstākus rezultātus. Gan man, gan zirgiem krājas arvien lielāka pieredze. Paldies trenerēm Gintai Vildei un Ainai Mainiecei, kuras man daudz palīdzējušas. Lielu pieredzi deva tas, ka šovasar izbraucām uz divām sacensībām Igaunijā, kur jātnieki startē ar ļoti augstas kvalitātes zirgiem," LJF preses dienesta paziņojumā citēta Gundega Krīgere.

"Protams, ir lietas, pie kurām piestrādāt, jāgatavojas nākamajai sezonai. Tagad man ir arī vairāki jauni, četrus gadus veci zirgi, ar kuriem trenējamies. Jācer, ka sastrādāsimies un gūsim labus rezultātus."

Cerību kausa ieskaitē par posma un kopvērtējuma uzvarētāju kļuva rīdziniece Laura Ivanova ar Monte-Cristo no sporta kluba "Ambers" (201,29%), bet otro un trešo vietu ieņēma JSK "Temperaments" pārstāves Agnese Kukaine ar Kohinuru (197,70%) un Aiga Silavniece ar Dionu Haleju (194,87%).