31.08.2013 18:40

Ulbrokas florbolisti ceturtie starptautiskā turnīrā "Riga Open"

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ulbrokas florbolisti ceturtie starptautiskā turnīrā "Riga Open" "Riga Open"

Gatavošanos jaunajai sezonai Ulbrokas/florbola skolas "Masters" komanda turpināja ar piedalīšanos starptautiskā turnīrā "Riga Open", kurā trijās spēlēs piedzīvoja trīs zaudējumus un palika pēdējā ceturtajā vietā.

Pirmajā mačā ulbrokieši ar 2:10 kapitulēja Šveices klubam "UHC Ulster", kaut pēc pirmās trešdaļas rezultāts vēl bija neizšķirts 0:0. Četrus vārtus Ulbrokas/FS "Masters" ielada pamatlaika pēdējās trijās minūtēs. Zaudētāju labā vārtus guva Kaspars Šķēls un Edžus Ceriņš, kuru atzina par labāko spēlētāju komandā.

Nākamajā spēlē Ulbrokas klubs, pēc pirmā perioda nonācis zaudētājos 0:4, nespēja atspēlēties cīņā pret Latvijas čempionvienību Cēsu "Lekrings" – 2:5. Ar precīziem metieniem ulbrokiešu rindās trešajā trešdaļā izcēlās Edžus Ceriņš un Jānis Justaments, bet labākā spēlētāja balvu saņēma vārtsargs Edgars Augstkalns, kurš atvairīja 19 metienus.

Pēdējā spēlē Ulbroka/FS "Masters" tikās ar Latvijas vicečempioniem "Lielvārdes" florbolistiem, kuri arī pirmajos divos mačos bija piedzīvojuši zaudējumus pret šveiciešiem un cēsniekiem. Līdz ar to šīs cīņas likme bija trešā vieta turnīrā.

Otrā perioda sākumā Ulbrokas komanda bija panākusi 4:2 pārsvaru, tad īsā brīdī ielaida divus vārtus, taču vēl divas reizes spēja izvirzīties vadībā. Galotnē tomēr veiksmīgi bija "Lielvārdes" florbolisti, kuri 79 sekundes līdz beigām guva uzvaras vārtus – 7:6. Pa trim rezultativitātes punktiem Ulbrokas/FS "Masters" rindās nopelnīja Edžus Ceriņš (2+1) un Kaspars Šķēls (1+2), bet labākā spēlētāja balva tika Kristam Štelmaheram.

Plānots, ka Latvijas florbola čempionāts sāksies 28. septembrī.