31.08.2013 17:58

FK "Auda" pēc šķiršanās no trenera piekāpjas valmieriešiem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
FK "Auda" pēc šķiršanās no trenera piekāpjas valmieriešiem FK "Auda"

Latvijas futbola pirmās līgas turnīrā Ķekavas komanda aizvadījusi pirmo spēli pēc līdzšinējā galvenā trenera Andreja Kaļiņina pārcelšanās uz virslīgas klubu "Skonto".

20. kārtas spēlē futbola kluba "Auda" pretinieki bija FK "Valmiera" futbolisti, kuri turnīra tabulā pirms šīs cīņas ieņēma ceturto vietu un reāli pretendē uz iekļūšanu virslīgā un kuriem Ķekavas komanda bija zaudējusi Latvijas kausa izcīņas sešpadsmitdaļfinālā.

Viesi apliecināja favorītu statusu un svinēja uzvaru 3:1 (2:0). Vienīgos vārtus ķekaviešu labā otrajā puslaikā guva gruzīnu leģionārs Dāvits Bahturidze, kuram šis bija pirmais precīzais raidījums sezonā.

Ar 24 punktiem 19 spēlēs FK "Auda" pirmās līgas turnīra tabulā ieņem devīto vietu 16 komandu konkurencē. Nākamā spēle Ķekavas klubam paredzēta 7. septembrī izbraukumā pret futbola klubu "Jēkabpils".

Šīs nedēļas sākuma FK "Auda" paziņoja, ka komandas līdzšinējais galvenais treneris Andrejs Kaļiņins karjeru turpinās futbola klubā "Skonto", kur būs Tamaza Pertijas asistents. "Audas" vadītājs viņš bija kopš 2012. gada septembra, bet pirms tam bija galvenā trenera Jurija Idionova palīgs.