31.08.2013 16:40

Junioru regbija izlasei trīs zaudējumi un pēdējā vieta

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Vienpadsmit Ķekavas, Garkalnes un Baldones komandu spēlētāju pārstāvētā Latvijas U-20 regbija izlase neveiksmīgi finišējusi Prāgā notikušajā Eiropas čempionātā.

Ceturtdaļfinālā pret spēcīgo Ukrainas izlasi Latvijas regbisti pēc pirmā puslaika zaudēja tikai ar 0:3, taču otrajā "salūza" un piedzīvoja zaudējumu 0:28. Turpretī pusfinālā par 5.–8.vietu pret Ungāriju latvieši spēja atspēlēties no rezultāta 0:12 un izvirzīties vadībā 14:12, taču pēdējās sekundes pretinieki realizēja soda sitienu teju no laukuma centra un uzvarēja 15:14.

Sestdien spēlē par septīto vietu pret Luksemburgu Latvijas U-20 izlase piedzīvoja trešo zaudējumu 7:28.

"Par maz bijām gatavojušies turnīram un par maz bijām saspēlējušies," pēc Eiropas čempionāta atzina komandas galvenais treneris Kristaps Staņa, kurš par vieniem no labākajiem spēlētājiem turnīrā nosauca Garkalnes kluba "Livonia" regbistus Mārtiņu Rundānu un Deividu Cjukšu.

Bez šiem abiem spēlētājiem Latvijas U-20 izlases sastāvā treneris bija iekļāvis sešus Ķekavas novada regbija kluba "Miesnieki" jaunos spēlētājus – Kārli Milleru, Emīlu Gerasimovu, Mārtiņu Karnišauski, Nauri Segliņu, Juri Iesalnieku un Kristianu Apriķi, RK "Baldone" regbistus Gati Ramatu un Aigaru Šilo, kā arī vēl vienu "Livonia" spēlētāju Norbertu Bekmani.