27.08.2013 17:54

Mārupes BMX braucējiem trīs pjedestāli Jelgavā, divi – Rīgā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Terēze Kiršteine Terēze Kiršteine bmxmarupe.lv

Nestartējot vairākiem līderiem, Mārupes BMX kluba pārstāvji tomēr izcīnījuši vairākas godalgotas vietas "BMX Latvia Grand Prix" otrajā un trešajā posmā, kas nedēļas nogalē notika sestdien Jelgavā un svētdien Rīgā.

Abas dienas sacensībās piedalījās vairāk nekā divi simti dažādu vecuma grupu BMX braucēju, tiesa, mazāk nekā ierasts bija mārupiešu. Otrajā posmā Jelgavā veiksmīgākā no viņiem bija Terēze Kiršteine, kura G10 vecuma grupā meitenēm izcīnīja otro vietu. Dienu vēlāk viņa ierindojās piektajā vietā, taču kopvērtējumā pēc trim posmiem saglabā otro pozīciju.

Abas dienas trešo vietu vecākajā grupā jaunietēm (G15+) ieņēma Kitija Elste, kura kopvērtējumā ir otrajā vietā. Divas trešās vietas arī Uģim Grietēnam krūzeru CR30+ klasē, taču, tā kā viņš nestartēja "BMX Latvia Grand Prix" pirmajā posmā, summā sanāk ceturtā vieta.

No mārupiešiem vēl labāko sešniekā izdevās iespraukties Uldim Dreimanim B7 vecuma grupā. Jelgavā viņš bija sestais, Rīgā ceturtais, bet kopvērtējumā ieņem piekto pozīciju.

7. un 8. septembrī Valmierā notiks "SMScredit.lv" BMX čempionāta pēdējais posms un "Valdeko" kausa izcīņa, bet 21. septembrī sezona noslēgsies ar Mārupes kausa izcīņu.