26.08.2013 16:42

Futbolistiem uzvaras Upesciemā un Aizkrauklē

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Futbolistiem uzvaras Upesciemā un Aizkrauklē FK "Carnikava"

Noslēgumam tuvojas Latvijas otrās līgas Vidzemes reģiona turnīrs, kurā piedalās trīs Pierīgas futbola komandas. Vairumam klubu atlicis aizvadīt pa 3–4 spēlēm.

Tuvojoties rudenim, savu sniegumu pamazām uzlabo debitanti futbola klubs "Carnikava". Nedēļas nogalē no pašmāju un Brazīlijas futbola audzēkņiem veidotā Carnikavas komanda viesos ar 2:0 uzvarēja turnīra pastarīšus "FC Aizkraukle" komandu.

Vārtus guva Kārlis Stirāns un Ivars Baņģeris. Uzvara varēja būt vēl pārliecinošāka, taču brazīliešu uzbrucējs Luiss Fernandu Doreto nerealizēja 11 metru soda sitienu.

Pie panākuma tika arī šogad nestabili spēlējošā sporta kluba "Upesciems" komanda. Iepriekšējā mačā piedzīvojuši sagrāvi 1:8, šoreiz Garkalnes novada kluba futbolisti savā laukumā vairāk nekā pārliecinoši pieveica FK "Alberts" – 6:1.

Atšķirībā no abu kaimiņu novadu komandām FK "Ādaži" futbolistiem augusts izrādījies pavisam neveiksmīgs mēnesis. Pēdējās četrās spēlēs piedzīvoti četri zaudējumi ar kopējo vārtu attiecību 4:15. Pēdējā spēlē viesos ādažnieki ar 0:4 (0:1) zaudēja futbola klubam "Smiltene" un līdz ar to faktiski zaudējuši cerības uz augstām vietām turnīra noslēgumā.

Šobrīd Vidzemes reģiona turnīra tabulā līderi ar 33 punktiem ir "Staiceles bebri", kuri par diviem punktiem apsteidz tuvākos sekotājus FK "Smiltene" futbolistus. Vēl punkts mazāk ir "FC Marienburg" komandai, bet ceturtie ar 23 punktiem ir pagājušā gada čempioni SK "Upesciems". FK Ādaži noslīdējuši uz septīto vietu (16 p.) un ir tikai vienu pozīciju augstāk par FK "Carnikava". Carnikaviešiem ir četri punkti mazāk, toties divas spēles rezervē.

Kārtējās spēles Pierīgas futbola klubiem šīs nedēļas beigās: 31. augustā plkst. 14 FK "Ādaži" savā laukumā uzņems "FK Alberts" komandu un FK "Carnikava" viesosies pie "FC Marienburg", bet svētdien plkst. 13 Upesciema stadionā laukuma saimnieki tiksies ar futbola klubu "Valka"/Valmiera.