25.08.2013 18:29

Salaspils frisbijisti spēlēs Eiropas klubu čempionāta finālā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Salaspils frisbijisti spēlēs Eiropas klubu čempionāta finālā www.frisbee.lv

Salaspils frisbija kluba pārstāvji izcīnījuši pirmo vietu Eiropas klubu čempionāta Ziemeļu reģiona atlases turnīrā jauktajām komandām ("mix"), kas nedēļas beigās notika Somijā.

Tiesības piedalīties atlases turnīrā Salaspils frisbijisti izcīnīja jūnija sākumā, kad triumfēja Latvijas čempionātā jauktajām komandām. Turnīrā Somijā piedalījās deviņas komandas.

Pirmajā posmā tās bija sadalītas divās apakšgrupās, un salaspilieši savā grupā ieņēma pirmo vietu. Viņi ar 15:8 pārspēja Tamperes klubu "UFO", ar 15:6 "Flying Steps FC" komandu no Krievijas un ar 15:10 Igaunijas "Sexy Legs".

Pusfinālā Salaspils frisbijisti pārliecinoši apspēlēja otro Latvijas komandu "Ultimate Decision" no Rīgas 15:4, bet finālā uzvarēja arī mājiniekus "Vaasa Saints" 15:11 un izcīnīja pirmo vietu.

Salaspils kluba sastāvā turnīram bija pieteikti: Dace Cīrule, Dainis Teteris, Elza Vulfa, Ģirts Betmanis, Ieva Grabe, Igors Minovs, Inese Slokenberga, Jānis Ondrups, Krišs Maļinovskis, Lāsma Kublicka, Līga Nātiņa, Mārtiņš Gusars, Mārtiņš Kasparāns, Monta Poduma, Niklāvs Šnepsts, Reinis Otisons, Roberts Apinis un Santa Možeika.

Eiropas klubu čempionāta finālturnīrs frisbijā notiks no 26. līdz 29. septembrim Francijas pilsētā Bordo.