21.08.2013 15:29

Latvijas U-20 regbija izlasē gandrīz puse spēlētāju no Pierīgas klubiem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Latvijas U-20 regbija izlasē gandrīz puse spēlētāju no Pierīgas klubiem Zigismunds Zālmanis, Nikon

Komandā, kas sestdien startēs Eiropas junioru čempionātā Čehijā, no 24 regbistiem vienpadsmit pārstāv Ķekavas, Garkalnes un Baldones komandas.

Latvijas U-20 izlases galvenais treneris Kristaps Staņa komandas rindās iekļāvis sešus Ķekavas novada regbija kluba "Miesnieki" jaunos spēlētājus – Kārli Milleru, Emīlu Gerasimovu, Mārtiņu Karnišauski, Nauri Segliņu, Juri Iesalnieku un Kristianu Apriķi. Trīs regbisti – Mārtiņš Rundāns, Norberts Bekmanis un Deivids Cjukša – pārstāv Garkalnes klubu "Livonia", divi – Gatis Ramats un Aigars Šilo – šo sezonu aizvada regbija klubā "Baldone".

Izlases kandidātu sarakstā, kurā figurēja 41 uzvārds, bija 20 Pierīgas klubu spēlētāji, taču ne visi izturēja konkurenci par vietu sastāvā.

Eiropas U-20 čempionāts klasiskajā regbijā notiks no 24. līdz 31. augustam Prāgā. Tajā piedalīsies ne tikai Latvijas un Čehijas komandas, bet arī Nīderlandes, Ukrainas, Šveices, Luksemburgas, Ungārijas un Moldovas jaunie regbisti. Turnīrs aizritēs trijās kārtās – ceturtdaļfināls, pusfināls un finālspēles par vietām noslēguma tabulā.