01.03.2012 20:15

Sējas novadā - bezmaksas sporta iespējas

Autore 
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Sējas novada Sporta centrs atrodas pie Sējas pamatskolas, apmēram 6 kilometrus no Murjāņiem, braucot pa Murjāņu - Saulkrastu šoseju. Sējas novada Sporta centrs atrodas pie Sējas pamatskolas, apmēram 6 kilometrus no Murjāņiem, braucot pa Murjāņu - Saulkrastu šoseju. Krišjānis Grantiņš

Sējas novada iedzīvotāji no 1. līdz 31. martam var apmeklēt pašvaldības sporta centra un trenažieru zāles bez maksas.

«Ar šo akciju vēlamies noskaidrot, cik aktīvi būs Sējas novada iedzīvotāji, ja sporta halli varēs apmeklēt par velti. Tad zināsim, vai viņu kūtrums saistīts ar maksas noteikšanu konkrētai pakalpojumu grupai,» paskaidro Sējas novada Sporta centra direktors Gints Bitītis.

«Vienīgās plānotās papildu izmaksas būs par elektrību. Bet, tā kā martā paliek gaišāks, tad pieļauju, ka elektrības rēķinā noteikti parādīsies tikai divciparu skaitlis. Apkopējai un dežurantei algas ir jāmaksā neatkarīgi no tā, vai sporta centru apmeklē 2 vai 20 cilvēki,» precizē G. Bitītis.

Hallē ir sporta zāle ar handbola, minifutbola, tenisa, basketbola un volejbola standarta izmēra laukumiem un trenažieru zāle. Ir pieejams arī sporta inventārs.

Sporta zāli var apmeklēt darba dienās no pulksten 16 līdz 20, bet sestdienās un svētdienās no pulksten 12 līdz 18. Savukārt uz trenažieru zāli var doties visas nedēļas dienas, izņemot pirmdienu, kad notiekot ģenerālā tīrīšana.

Lai apmeklētu kādu no zālēm, iedzīvotājiem nav jāpiesakās iepriekš, vienīgi tad, ja nepieciešamas konsultācijas trenažieru zālē.