19.08.2013 11:07

Labanausks, Strade un Aņulis triumfē Saulkrastos

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Latvijas un Baltijas reitinga sacensībās šautriņu mešanā Saulkrastos piedalījās 19 dāmas, 52 kungi un četri jaunieši no Igaunijas, Latvijas, Lietuvas un Taivānas.

Dāmu konkurencē finālā tikās pašreizējā Latvijas čempione Zeltīte Strade un lietuviete Vita Orloviene – spraigā cīņā pārāka ar rezultātu 4:3 izrādījās Smiltenes "Darts kluba" pārstāve Strade. Trešās vietas dāmu konkurencē ieņēma pusfinālu neveiksminieces Saulkrastu sporta kluba "Izaicinājums" šautriņu metēja Signe Sinkeviča un lietuviete Jurgita Bendinskiene, informēja Latvijas Darts organizācijā.

Kungiem par Saulkrastu čempionu kļuva lietuvietis Darjus Labanausks, kurš finālā ar rezultātu 5:1 pārspēja Guntaru Stipinu no Vecumnieku "Darts kluba", savukārt trešo vietu kungu konkurencē ieņēma šautriņu mešanas kluba "Priekule" pārstāvis Aigars Strēlis un lietuvietis Arūns Čiplis.

Jauniešu konkurencē pirmo vietu izcīnīja lietuvietis Roks Aņulis, kurš finālā ar rezultātu 3:1 pārspēja savu tautieti Ugņu Jankūnu. Trešās vietas ieņēma lietuviete Kornēlija Lušaite un Oskars Draulis no Smiltenes "Darts kluba".