17.08.2013 15:43

Babītes jaunais talants starp Latvijas labākajiem futbolistiem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Babītes jaunais talants starp Latvijas labākajiem futbolistiem Latvijas Futbola federācija

Latvijas Futbola federācijas (LFF) mācību un treniņu centrā Staicelē "OKartes" Futbola akadēmijas ietvaros vienkopus tika sapulcināti Latvijas talantīgākie U-15 vecuma (1998. g.dz.) futbolisti.

Četru dienu garumā LFF un reģionālo izlašu treneru uzraudzībā jaunie futbolisti piedalījās praktiskās un teorētiskās nodarbībās, tika testēta spēlētāju tehniskā un fiziskā sagatavotība, kā arī aizvadīts miniturnīrs.

Kopumā šajā talantu skatē piedalījās 28 spēlētāji no Rīgas, Tukuma, Daugavpils, Jelgavas un citām Latvijas vietām. Viņu vidū bija arī talantīgais sporta kluba "Babīte" futbolists aizsargs Madars Liepiņlauskis.

Labākos rezultātus šajā vecumā talantu skatē uzrādīja Smiltenes BJSS audzēknis Jurģis Duģelis, kurš no visiem sava vecuma futbolistiem bija veiklākais "llionoisa bez bumbas" vingrinājumā, kā arī ierindojās pirmajā trijniekā starp visiem dalībniekiem 30 metru skrējienos.

Ātrākais futbolists 10 metru skrējienā šajā vecumā bija "Liepājas metalurga" audzēknis Jevgēņijs Čirkins, savukārt ātrāko laiku 30 metru distancē gan skrējienā, gan startējot no vietas sasniedza Rēzeknes SK "Blāzma" futbolists Edgars Ježkovs. Tikmēr "llionoisa ar bumbu" vingrinājumā labāko rezultātu šajā talantu skatē uzrādīja FK "Tukums 2000" audzēknis Adrians Misa.