16.08.2013 19:52

Prāgas florbola turnīrā turpina ādažnieces un jaunie ulbrokieši

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Prāgas florbola turnīrā turpina ādažnieces un jaunie ulbrokieši arhīvs

No trim Pierīgas komandām pasaules lielākajā starptautiskajā florbola turnīrā "Czech Open" vislabāk veicās Ulbrokas/florbola skolas "Masters" junioru vienībai.

Grupu turnīra pēdējā spēlē jaunie Ulbrokas florbolisti ar 4:2 uzvarēja "FBC Kladno" vienību no Čehijas, turnīra tabulā ierindojās otrajā vietā un uzreiz kvalificējās izslēgšanas turnīra otrajai kārtai sešpadsmitdaļfinālam. Pēdējā spēlē pa vieniem vārtiem guva Ričards Gruziņš, Niks Ķuzulis, Kaspars Matuzonis un Kārlis Zars.

"Play off" otrajā kārtā (1/32 finālā) iekļuvušas arī florbola kluba "Ādaži" spēlētājas. Grupu turnīru ādažnieces pabeidza ar uzvaru 2:0 pār florbola lielvalsts Zviedrijas komandu "Lindas Waves IBK" – ar precīziem metieniem izcēlās Sabīne Dronka un Anna Reineka.

Tā kā grupas noslēguma tabulā FK "Ādaži" beidza trešajā vietā (uzvara un divi zaudējumi), izslēgšanas turnīrs bija jāsāk ar pirmo kārtu, kurā tika pārliecinoši pieveiktas "FLC Skala-Girls" florbolistes no Ukrainas pilsētas Melitopoles 5:0. Vārtus guva S. Dronka, Viktorija Gudino, Ulrika Skakovska, Diāna Zeipe un Anete Kargane. Nākamajā kārtā ādažnieces tiksies ar Brno klubu "Eurospolečnosti".

Izslēgšanas turnīra pirmo kārtu "Pro" klasē vīriem diemžēl neizdevās pārvarēt Ulbrokas/FS "Masters" florbolistiem. Pēc zaudējuma apakšgrupas pirmajā spēlē ulbrokieši nospēlēja neizšķirti 3:3 ar Šveices klubu "Thurgau" (divi vārti Edžus Ceriņa kontā, vieni Pēterim Freimanim), bet pēc tam piedzīvoja "sauso" zaudējumu 0:5 pret Brno komandu "Itelligence Bulldogs".

Arī sešpadsmitdaļfinālā Ulbroka/FS "Masters" florbolisti nespēja gūt nevienus vārtus un ar 0:3 zaudēja Umeo klubam "RIG IBF" no Zviedrijas.

Sestdien turnīrs "Czech Open" turpināsies.