15.08.2013 14:03

Mārupietis iekļuvis Latvijas tenisa čempionāta finālā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Mārupietis iekļuvis Latvijas tenisa čempionāta finālā arhīvs

Vīru vienspēļu turnīrā medaļu jau garantējis Mārupes tenisa skolas pārstāvis Krišjānis Stabiņš.

Pirmajās divās kārtās turnīrā ar otro numuru izliktais Stabiņš guva graujošas uzvaras, nezaudējot nevienā geimā. Ceturtdaļfinālā viņš ar 6:4, 7:6 (7:2) pārspēja Staņislavu Rabinoviču, bet pusfinālā visai pārliecinoši pieveica cita Mārupes tenisa kluba "Sēļi" pārstāvi Rihardu Emuliņu 6:3, 6:2.

Finālā Krišjāņa pretinieks būs vai nu Artūrs Lazdiņš, vai ar pirmo numuru izliktais Mārtiņš Podžus, kuram Stabiņš zaudēja šāgada Latvijas ziemas čempionāta finālā. Lazdiņa – Podžus pusfināla mača zaudētājs būs R. Emuliņa sāncensis spēlē par trešo vietu un bronzas medaļu.

Zaudējumu jau pirmajā vienspēļu turnīra kārtā Latvijas čempionātā piedzīvoja divi citi Mārupes tenisa skolas pārstāvji Rihards Feldmanis un Mārtiņš Ērglis.

Dāmu vienspēļu turnīrā garkalniete Annija Anna Veinšteina pēc uzvarām divās pirmajās spēlēs pusfinālā ar 4:6, 3:6 piekāpās liepājniecei Linai Lileikitei, kura turnīrā izlikta ar otro numuru, un aizvadīs spēli par trešo vietu. Adrija Runča no Mārupes tenisa skolas pirmajā kārtā bija brīva, otrajā guva uzvaru, bet ceturtdaļfinālā piekāpās Ievai Irbei 3:6, 1:6.

Dubultspēļu turnīrā Veinšteina pārī ar tenisa kluba "Fortūna&sports" kolēģi Ariadnu Bļinovu kvalificējusies pusfinālam. Vietu labāko kvartetā nodrošinājis arī Rihards Feldmanis ar Krišu Baglo, kā arī Krišjānis Stabiņš ar Pēteri Vingradovu vīru dubultspēļu turnīrā un ar Terēzu Stenclavu jauktajās dubultspēlēs.