14.08.2013 15:51

Zvejniekciema jaunie volejbolisti cīnās par "TIO volejs" balvām

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Laureātes B grupas turnīrā jaunietēm Laureātes B grupas turnīrā jaunietēm Latvijas Volejbola federācija

Zvejniekciema vidusskolas komandas labām sekmēm aizvadījušas jauniešu turnīra priekšsacīkšu posmus Gulbenē un Lizumā un piedalīsies arī nākamnedēļ paredzētajā finālposmā.

"TIO volejs" turnīrā spēles notiek sešās vecuma grupās puišiem un meitenēm, un pēdējā turnīrā otrdien piedalījās gandrīz simts komandu pārsvarā no Vidzemes un Latgales reģioniem (vēl divi turnīri notika Kuldīgā).

No Saulkrastu novada pārstāvjiem visveiksmīgāk startēja B grupas (1996./97. g.dz.) meiteņu komanda "Bīstamās mājsaimnieces" – Annija Liniņa, Alise Umbraško, Lauma Enkure un Eva Deisa pirmajā kārtā jūlija beigās izcīnīja pirmo vietu, bet otrajā, kas notika otrdien, ierindojās otrajā vietā.

Abos posmos labāko trijniekā iekļuva vēl četras Zvejniekciema komandas. C1 grupā (1998./99. g.dz.) viena pirmā un viena trešā vieta tika "Spicajām" (Sintija Umbraško, Milda Martinsone, Agnese Jermacāne, Īvaise Zaķe, Kitija Ūdre), bet jaunākajā D grupā (2002. g.dz. un jaunāki) puišiem tādi paši panākumi bija "Mentiem" (Juris Jurkevics, Rainers Šamins, Ričards Sergejevs, Matīss Kursišs).

D grupā, kurā pavisam startēja četras puišu komandas no Zvejniekciema vidusskolas, vienu otro un vienu trešo vietu turnīros Gulbenes pusē izcīnīja "Laivinieki" (Emīls Kisiļevskis, Augusts Jansens, Markuss Baltais), bet meitenēm divreiz trešās vietas ieņēma "Ledenītes" (Elīza Rumpe, Laura Neimane, Una Tirule).

"TIO volejs" finālposmā, kas notiks 23. augustā Rīgā, "Daugavas" stadionā, piedalīsies vēl arī F grupas (2000. g.dz. un jaunāki) puišu komanda "Zvejnieciņi", D grupas komanda "Rokeri" un C2 grupas (2000./01. g.dz.) meiteņu komanda "Nāriņas".

Šogad vasaras spēles "TIO volejs" tiek organizētas jau astoto gadu. Šo tradīciju Latvijas Volejbola federācija iedibināja sadarbībā ar AS "Rīgas Piena kombināts", bet šobrīd to turpina realizēt kopā ar "Food Union". Vasaras spēles notiek arī ar Kuldīgas, Gulbenes un Rīgas pašvaldību atbalstu.