13.08.2013 15:26

Olainē un Saulkrastos sacenšas pludmales volejbolisti

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Olainē un Saulkrastos sacenšas pludmales volejbolisti Olaines sporta centrs

Pludmales volejbola turnīru dalībnieku izturību pārbaudīja vēsie un lietainie laika apstākļi, kas gan neiztraucēja labāko pāru noteikšanu.

Sporta un atpūtas centrā "Koklītes" notika Saulkrastu pludmales volejbola kausa izcīņas otrā posma turnīrs, kurā piedalījās astoņas dāmu un deviņas vīru komandas. Dāmām par uzvarētājām kļuva mājinieces Sintija Aperjote un Simona Rozīte, kuras apsteidza Annija Liniņu un Īvaisi Zaķi, kā arī Evu Jākobsoni un Ievu Dommeri.

Vīru turnīrā pirmās trīs vietas ieguva Valts Benjavs un Reinis Otto no Aizkraukles, Andris Zande un Edgars Igaunis, kā arī Artūrs Puisāns un Kristaps Velmers.

Olainē Kūdras ielas pludmales volejbola laukumos nedēļu pēc turnīra formātā "četri pret četri" notika pāru sacensības, kurām bija pieteikušās deviņas komandas. Olaines sporta centrā informēja, ka šis, iespējams, varētu būt pēdējais turnīrs šajos laukumos, jo pilsētas 2. vidusskolas stadionā tiek veidoti divi jauni bīča laukumi.

Pēc apakšgrupu turnīriem pa diviem labākajiem duetiem iekļuva pusfinālā. Cīņās par vietu finālā komanda "Jēkabpils" ar 2:0 pārspēja "Komplektu", bet "shake b4 use" trijos setos uzvarēja "Stradivari". Trīs seti bija nepieciešami arī galvenajā finālā, kurā virsroku guva "Jēkabpils" pludmales volejbolisti. Trešajā vietā ierindojās "Stradivari".