13.08.2013 12:51

Salaspilieši ievākuši medaļu ražu Latvijas čempionātā armreslingā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Jānis Amoliņš (no labās) un Raimonds Antonovičs Jānis Amoliņš (no labās) un Raimonds Antonovičs armwrestling.lv

"Ghetto Games" festivālā Ventspilī sacensībās roku cīņā Salaspils spēkavīri iekļuvuši starp laureātiem teju visās svara kategorijās.

Par Latvijas absolūto čempionu cīņā ar labo roku kļuva titulētais salaspilietis Jānis Amoliņš. Cīņā ar kreiso roku Amoliņš ierindojās trešajā vietā (uzvarēja rīdzinieks Raimonds Antonovičs), Jānis arī izcīnīja pirmo vietu sacensības svara kategorijā līdz 83 kilogramiem.

Svara kategorijā līdz 75 kg pirmās trīs vietas izcīnīja Raimonds Liepiņš, Vitālijs Miņkovs un Jaroslavs Matjuhins, bet Deniss Šīrants bija labākais sacensībās vīriem līdz 65 kilogramiem.

Abās svara kategorijās junioriem – līdz un virs 75 kilogramiem – uzvarēja salaspilieši Vladislavs Krasovskis un Kaspars Grāvis, kuri absolūtajā kategorijā cīņā ar labo roku ieņēma attiecīgi piekto un sesto vietu. Savukārt dāmām ar otro vietu šoreiz nācās samierināties Žannai Čingulei.

Svara kategorijā līdz 92 kg otro vietu izcīnīja olainietis Uldis Staškevičs, bet sacensībās dalībniekiem ar kustību traucējumiem labākais bija ropažnieks Juris Tomsons.