06.08.2013 16:33

Futbola otrā līga – 3:1 Upesciemā, 1:3 Carnikavā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
FK "Carnikava" - FK "Smiltene" FK "Carnikava" - FK "Smiltene" FK "Carnikava"

Latvijas futbola otrās līgas reģiona turnīra nedēļas nogales spēlēs no trim Pierīgas komandām pie uzvaras tika vienīgi sporta kluba "Upesciems" komanda.

Garkalnes novada kluba spēlētāji savā laukumā otrreiz šosezon pārspēja kaimiņus futbola klubu "Ādaži", šoreiz ar 3:1. Pagājušā gada Vidzemes turnīra divu pirmo vietu ieguvēju pirmā savstarpējā spēle pirmajā aplī bija beigusies ar SK "Upesciems" uzvaru 6:3.

Ar rezultātu 3:1 – tiesa, viesu labā – svētdien beidzās arī spēle Carnikavā, kur vietējais klubs uzņēma FK "Smiltene" un Smiltenes bērnu un jaunatnes sporta skolas apvienotās komandas futbolistus. Otrās līgas debitantus carnikaviešus turpina vajāt neveiksmes – šis viņiem bija astotais zaudējums līdzšinējās desmit spēlēs.

Otrā apļa sākumā Vidzemes reģiona turnīra tabulā pirmo vietu ar 27 punktiem 11 spēlēs ieņem "Staiceles bebri". SK "Upesciems" komandai ir 17 punkti 10 spēlēs un dalīta 4.–5. vieta ar futbola klubu "Valka". Punkts mazāk un viena aizvadīta spēle vairāk ir FK "Ādaži" futbolistiem, bet FK "Carnikava" ar sešiem punktiem desmit spēlēs saglabā astoto pozīciju desmit komandu konkurencē.

Šonedēļ Pierīgas komandām paredzētas divas spēles – 9. augustā SK "Upesciems" uzņems līderus "Staiceles bebrus", bet dienu vēlāk FK "Ādaži" savā laukumā uzņems otrajā vietā esošo "FC Marienburg".