06.08.2013 09:58

''Ķekavas Bulldogs'' florbolisti divreiz finālā

Autors 
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Starptautiskajā turnīra "Unihoc Riga Cup" Ķekavas klubs izcīnījis pirmo vietu U-16 vecuma grupā un otro vietu U-14 grupā.

Grupā līdz 16 gadus vecajiem spēlētājiem piedalījās četras komandas, kas vispirms aizvadīja pa divām savstarpējām cīņām. "Buldogi" svinēja četras uzvaras, vienreiz nospēlēja neizšķirti un piedzīvoja vienu zaudējumu, ierindojoties otrajā vietā.

Par tiesībām cīnīties finālā ķekaviešiem bija jāaizvada pārspēle ar trešās vietas ieguvējiem Somijas kluba "USB Terminator-98" florbolistiem, kurā tika gūta uzvara 3:2. Finālā pretī stājās Talsu komanda, un ķekavieši revanšējās par pirmajā posmā ciesto zaudējumu – 4:1.

Par turnīra vērtīgāko spēlētāju tika atzīts "Ķekavas Bulldogs" spēlētājs Ralfs Orste, bet simboliskajā piecniekā vēl tika iekļauts viņa komandas biedrs Klāvs Ozoliņš.

Turnīrā 14 gadus vecajiem florbolistiem "Ķekavas Bulldogs" jaunie spēlētāji ieguva otro vietu. Pusfinālā viņi ar 7:4 pārspēja komandu "Rīgas Raķetes", bet finālā ar 3:6 piekāpās Lielvārdes florbolistiem.

Turnīra "All Star" sastāvā no "buldogiem" tika iekļauti Renāts Degins un Klāvs Jansons.