29.07.2013 13:00

Otrajā līgā uzvara, neizšķirts un zaudējums

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
FK ”Carnikava” - ”Staiceles bebri” FK ”Carnikava” - ”Staiceles bebri” FK ”Carnikava”

Pierīgas futbola klubi Latvijas otrās līgas Vidzemes reģiona turnīra kārtējās spēles aizvadījuši atšķirīgām sekmēm.

Pagaidām labākos rezultātus uzrāda pagājušā gada vicečempioni futbola klubs "Ādaži", kas pēdējā kārtā guva pārliecinošu uzvaru 4:0 pār internacionālo "Riga United FC" vienību.

Visus četrus vārtus ādažnieki guva pirmā puslaika otrajā pusē. Vispirms rīdzinieku vārtsargs tika pārspēts ar tālsitienu, pēc tam FK "Ādaži" futbolisti realizēja pretuzbrukumu, bet tad divreiz īsā laikā guva vārtus pēc stūra sitienu izspēles. Ar diviem precīziem raidījumiem izcēlās Ivans Sovins, pa reizei precīzi sita Normunds Lasis un Māris Spalviņš.

Vidzemes reģiona turnīra pagājušā gada čempionu sporta kluba "Upesciems" un līdzšinējo šīs sezonas līderu "FC Marienburg" divcīņā uzvarētāji palika nenoskaidroti – neizšķirts 1:1.

Pirmā puslaika vidū "Marienburg" futbolisti izvirzījās vadībā, bet neilgi līdz pārtraukumam palika skaitliskā mazākumā. Līdz 88. minūtei rezultāts nemainījās, tomēr tad Garkalnes novada futbolistiem izdevās rezultātu izlīdzināt un nopelnīt vienu punktu.

Visbeidzot otrās līgas debitanti futbola klubs "Carnikava" rezultatīvā spēlē viesos ar 2:5 zaudēja klubam "Staiceles bebri", kas pēc šī panākuma kļuvis par turnīra līderi (24 punkti). Savukārt carnikaviešiem šī bija septītā neveiksme līdzšinējās deviņās spēlēs.

Turnīra tabulā FK "Ādaži" ar 16 punktiem ieņem dalītu 4.–5. vietu, SK "Upesciems" ar 14 punktiem ir sestajā vietā, bet FK "Carnikava" ar sešiem punktiem desmit komandu konkurencē ir astotajā pozīcijā.

Šonedēļ Vidzemes reģiona turnīrā paredzētas divas spēles ar Pierīgas komandu piedalīšanos. 2. augustā SK "Upesciems" futbolisti savā laukumā uzņems FK "Ādaži", bet divas dienas vēlāk Carnikavā viesosies futbola klubs "Smiltene".