10.07.2013 11:56

Jūrmalas domes kausa izcīņā pludmales futbolā otrajā posmā triumfē baldonieši

Autors  www.jurmala.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Posma uzvarētāji "Baldone". Posma uzvarētāji "Baldone". Mārtiņš Svipsts; www.jurmala.lv

Šā mēneša pirmās nedēļas nogalē Dubultu pludmalē norisinājās 2. posms Jūrmalas domes kausa izcīņā pludmales futbolā, kurā piedalījās 17 komandas.

Pirmā apļa spēlēs uz saviem laukumiem visas uzvaras izcīnīja pirmā posma uzvarētāji – "Atlas", "Baldone" (neielaižot nevienus vārtus!) un FK "Zep", savukārt "Free" tikai par punkta tiesu apsteidza "Joga Bonita", kuri palika otrie.


Otrajā aplī uz pirmā laukuma, kur notika cīņa par otrā posma goda pjedestālu, izvērtās sen neredzēta intriga. Jau pirmā spēle starp "Atlas" un FK "Zep" noslēdzās neizšķirti ar 0:0. Pirms pēdējās grupas spēles starp "Atlas" un "Free" situācija bija šāda: ja uzvar "Free" ar jebkādu rezultāta starpību, viņi ir pirmie, "Baldone" otrie, FK "Zep" trešie. Ja spēle noslēdzas neizšķirti, tad pirmie ir "Baldone", otrie "Free", trešie "Atlas". Savukārt, ja "Atlas" uzvar ar vienu vārtu pārsvaru, tad pirmie ir "Baldone", otrie "Atlas", trešie "Free", bet, ja uzvar ar 2:1 vai jebkādu citādu rezultātu, tad uzvar "Atlas", "Baldone" paliek otrie un "Free" trešie. Lūk, cik sarežģīta bija situācija grupā.

Spēle sākās ar "Atlas" uzbrukumiem, kuri jau pavisam drīz vainagojās panākumā, ko otrajā puslaikā dubultoja. Šāds scenārijs pilnībā apmierināja "Atlas", taču "Free" nepadevās un dažas minūtes pirms spēles beigām guva divus ātrus vārtus, līdz trešajiem nedaudz pietrūka. Līdz ar to, skanot tiesneša fināla svilpei, gavilēja "Baldones" komanda.

Bērnu turnīrā startēja trīs komandas, kuras aizvadīja trīs apļu turnīru. Uzvarot visās spēles un tikai vienā nospēlējot neizšķirti, pelnīti uzvarēja "Division", otrie palika "KGR", trešie – "Power".