07.07.2013 21:25

Brāļiem Zvejniekiem pa Eiropas čempionāta bronzai

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Brāļiem Zvejniekiem pa Eiropas čempionāta bronzai arhīvs

Vācijā notikušajā Eiropas čempionātā skrituļslalomā Miks Zvejnieks izcīnīja trešo vietu slalomā, bet Pasaules kausa sezonas līderis Kristaps Zvejnieks bija spiests samierināties ar bronzu milzu slalomā.

Vecākais no brāļiem Zvejniekiem Kristaps milzu slaloma sacensību vienīgajā braucienā par sekundes deviņām simtdaļām zaudēja vāciešiem Riko Valcam un Moricam Nērlam un ieņēma trešo vietu. Dienu vēlāk notikušajās slaloma sacensībās Kristaps nestartēja, toties trešo vietu junioru konkurencē izcīnīja viņa brālis Miks, kurš Eiropas čempionam Manuelam Alesandram Cērleinam no Vācijas zaudēja 1,08 sekundes.

Eiropas čempionāta ieskaitē milzu slalomā junioriem Miks Zvejnieks ieņēma astoto vietu (+2,02 s). Skrituļslalomā dāmām siguldiete Madara Meldere ieņēma astoto vietu milzu slalomā un septīto vietu milzu slalomā, bet starp juniorēm 13. pozīcijā slalomā bija Ieva Meldere.

Vienlaikus ar Eiropas čempionātu notika arī sacensības jauniešiem vairākās vecuma grupās. Madara Meldere U21 grupā izcīnīja vienu pirmo un vienu otro vietu, viena uzvara Kristapam Zvejniekam U21 grupā, pa vienai otrajai un vienai trešajai vietai Dāvim un Mikum Zvejniekiem attiecīgi U16 un U18 grupās, bet Elza un Frīda Saļņikovas izcīnīja pa vienai otrajai grupai pašu jaunāko (U8) dalībnieču grupā.