07.07.2013 12:46

Latvijas kausa astotdaļfinālā bez Pierīgas futbola klubiem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Latvijas kausa izcīņas sešpadsmitdaļfinālā "sausos" zaudējumus piedzīvojušas visas trīs Pierīgas novadu komandas, kas līdz ar to no cīņas par trofeju izstājušās.

Vistuvāk iekļūšanai nākamajā kārtā bija Latvijas otrajā līgā spēlējošais Olaines futbola klubs. Cīņā ar Liepājas sporta kluba "Varavīksne" komandu, kas spēlē pirmajā līgā, olainieši turējās godam, un pamatlaiks beidzās neizšķirti 0:0. Diemžēl pagarinājuma piektajā minūtē liepājnieki guva vienīgos vārtus un svinēja uzvaru 1:0.

Futbola klubs "Auda" savā laukumā Ķekavā uzņēma Valmieras futbola kluba un bērnu sporta skolas komandu un divu Latvijas pirmās līgas klubu divcīņā piedzīvoja zaudējumu 0:2. Viesi pirmos vārtus guva spēles 38.minūtē un panākumu nostiprināja ar otro precīzo sitienu pamatlaika priekšpēdējā minūtē.

Pārsteigumu neizdevās sarūpēt Garkalnes novada sporta kluba "Upesciems" futbolistiem, kuri savā stadionā bez ierunām piekāpās pašreizējiem Latvijas čempioniem Daugavpils "Daugavai" 0:4. Katrā puslaikā daugavpilieši guva pa diviem vārtiem.